CTP Lefkoşa Gençlik Örgütü'nde görev değişimi

27 Haziran 2024

Güncelleme: 27 Haziran 2024

A
A

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanlığı'na Sonay Demirpençe getirildi.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Kongresi dün akşam Dereboyu'ndaki Lefkoşa İlçesi Merkez Binası'nda gerçekleştirildi.

Kongrede, Sonay Demirpençe başkanlık görevini İsmail Barbaros'tan devraldı. Yeni yönetim kurulunda ise Mehmet Hoca, Efe Aka, Salih Hafız, Ronahi Bulğan, Berke Sarcan ve Ahmet Kürt yer aldı. Kongreye Genel Sekreter Asım Akansoy, Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Devrim Barçın ile bazı milletvekilleri de katıldı.

BARBAROS: “BU BİR VEDA DEĞİL, BAYRAK DEĞİŞİMİDİR”

Görevi devreden İsmail Barbaros, iki dönem boyunca kendisini destekleyen tüm üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde görev alan arkadaşlarına başarılar diledi. Barbaros, CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi'nin daha iyi bir noktaya taşınacağından emin olduğunu ifade etti.

DEMİRPENÇE: “MÜCADELEYİ SÜRDÜRMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Yeni Başkan Sonay Demirpençe, CTP'nin tarihinin adalet, eşitlik ve özgürlük mücadelesiyle dolu olduğunu vurguladı. 

Demirpençe, ''bu mücadeleyi hakkıyla sürdürmek bizim boynumuzun borcudur.” ifadelerini kullandı. “Bu çürümüş düzenin ve statükonun içine doğmuş gençler olarak bizler, geleceğimizi karartmak ve memleketimizi parsel parsel satmak isteyenlerin aksine daha aydınlık kılmak için gençliğimizin enerjisi, heyecanımız ve yenilikçi bakış açımızla büyük bir azimle çalışacağız” diyen Demirpençe, Lefkoşa’nın ve Kıbrıs’ın daha güzel ve yaşanabilir bir yer olması için mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.

MEVLİT: “BU ÜLKEYİ HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”

CTP Gençlik Örgütü Başkanı Çise Mevlit, trafik kazalarına dikkat çekerek kaybedilen üyeleri andı ve gençlerin göç etmesi sorununa değindi. Mevlit, tüm sorunların üstesinden kararlılıkla çalışarak geleceklerini inşa edeceklerini ifade etti.

BARÇIN: “BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Devrim Barçın, gençlerin politika üretme noktasında olmasının önemine vurgu yaptı ve CTP Gençlik Örgütü'nün mücadelesine dikkat çekti.

AKANSOY: “SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, Naci Talat'ı anarak gençlerin sorunlarına dikkat çekti ve CTP'nin gençlerle birlikte çalışarak tüm sorunların üstesinden geleceğini belirtti.

CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Kongresi, gençlik örgütlenmesi ve siyasi çalışmalara ışık tutacak örneklerle dolu bir etkinlik olarak gerçekleşti. Yeni dönemde görev alan tüm gençlere başarılar dilendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar