Erbakan'dan Barış Harekatı yorumu: Viyana Kuşatması'ndan sonra ilk defa toprak kazandığımız zafer

20 Temmuz 2024

Güncelleme: 20 Temmuz 2024

A
A

Kıbrıs Barış Harekatı'nın mimarlarından merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, harekat için "İkinci Viyana Kuşatması’ndan sonra, üç asır sonra ilk defa toprak kazandığımız büyük bir zafer." yorumu yaptı.

ZgotmplZ Samet Karakoç

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan ve YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Lefkoşa'da katıldıkları 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı töreninde MYK Haber mikrofonuna konuştu.

Fatih Erbakan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yılına ilişkin, Bahtiyarlık ve gurur duyuyoruz. Adaya barış ve huzur getirdi. 50 yıldır kimsenin burnu kanamıyor. İkinci Viyana Kuşatması’ndan sonra, üç asır sonra ilk defa toprak kazandığımız büyük bir zafer. Nice 50 yıllara…” görüşünü paylaştı.

Suat Kılıç da, yaptığı açıklamada, “KKTC, Necmettin Erbakan hocamızın mücahit Erbakan olduğu yerdir. Şairin dediği gibi;  Bir kere yükselen bayrak bir daha inmez. KKTC’nin özgürlük bayrağı yükselmiştir. Türkiye Cumhuriyet siyasetçileri ve vatandaşları olarak tam bağımsız ve müstakil KKTC’nin dünya durdukça yanında durmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar