Erdoğan, 18 yıl sonra CHP'yi ziyaret etti

11 Haziran 2024

Güncelleme: 11 Haziran 2024

A
A

18 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'ni ziyaret eden Türkiye Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile 1,5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

ZgotmplZ

31 Mart seçimlerinden sonra girilen yeni dönemde, siyasi partiler ve liderler, diyaloğa önem verdikleri karşılıklı görüşmeler gerçekleştirdikleri bir politika izlemeye başladı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mayıs'ta CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabulünden sonra bugün iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezi'ne gitti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl sonra iade-i ziyaret kapsamında CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaklaşık 1,5 saat süren ve basına kapalı yapılan bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında Özel, Erdoğan'ı aracına kadar uğurladı.

Görüşmede, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş da hazır bulundu. Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanı Güvenlik ve Dış Politika Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun eşlik etti.

Bu ziyaret, Türkiye siyaseti açısından önemli bir diyalog örneği olarak değerlendiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar