Erhürman'dan BRT ekranından sıcağı sıcağına "ispat ya da istifa" çağrısı

16 Ağustos 2024

Güncelleme: 16 Ağustos 2024

A
A

Başbakan Üstel’in “Kıb-Tek’e sabotaj yapılıyor.” ifadelerini değerlendiren CTP lideri Erhürman, “Ya sabotajı ispat edin ya da istifa edip çekip gidin.” dedi.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, dün akşam Teknecik’te yaşananları bugün BRT’de Sonay Orbay’ın hazırlayıp sunduğu “Manşet+” programında değerlendirdi.

“BEDELİNİ ÖDEMELİSİNİZ” 

Tufan Erhürman, “Gece yarılarına kadar çalışan insanlara ‘şerefsiz’ diyeceksiniz. Bu çalışanlar, hangi koşullarda nasıl çalıyor hepimiz gördük. Ancak, biz CTP olarak bu ülkenin mal varlığına zarar verecek sabotaj girişimlerine kim olursa olsun karşıyız. Böyle bir durum yoksa ve siz bu yaşanan elektrik kesintilerini sabotaj gibi bir kelimeyle açıklamaya çalışıyorsanız, bunun bedelini siz ödemelisiniz ve istifa etmelisiniz.” ifadelerini kullandı.

Yaşlılar, bebekler ve çocuklar dahil olmak üzere toplumun her kesiminin bu sıcaklar altında yaşadığı sıkıntıları vurgulayan Erhürman, hükümetin her konuya olduğu gibi bu duruma karşı da duyarsız olduğunu belirtti. 

“YAŞANANLAR KÖTÜ YÖNETİMİN VE İLGİSİZLİĞİN SONUCUDUR” 

CTP lideri, “Sizin kendi yönetim kurulu başkanınız bile özür dilerken siz bu duruma karşı duyarsızsınız. Bu, kötü yönetimin ve ilgisizliğin sonucudur. Kendi atadıkları kişiler bile ne yapılması gerektiğini anlatırken hükümetin derdi başka yerlerde. Dertlerinin şu an nerede olduğunu herkes biliyor.” sözleriyle hükümeti eleştirdi.

Erhürman, Kıb-Tek mensuplarının günlerdir yakıtın geç geldiğini ve makinelerin zarar gördüğünü dile getirdiğini, fakat hükümetin bu şikayetleri görmezden geldiğini savundu.

Yönetim Kurulu Başkanı'nın (Hüseyin Paşa) bile "Özür borçluyuz" dediğini hatırlatan Tufan Erhürman, “Hükümet, Kıb-Tek’e sabotaj yapıldığı iddiasını başbakanlık düzeyinde dile getirdi. Bu iddiaları ispat edemiyorsanız, istifa edip gitmelisiniz. İnsanlara ‘şerefsiz’ diyerek bu topluma bu kadar rezillik yaşatamazsınız.” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar