Eşe bakma kavgasını başlatan serbest

Kamalı Haber, 16 Eylül 2024

A
A

"Eşime baktın" gerekçesiyle kavga başlatan zanlı, hastanede kontrolden geçirildi. Zanlı, teminat şartıyla serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen katle teşebbüs, kavga ve rahatsızlık, kasti hasar, vahim zarar suçlarından tutuklanan F.K. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 9 Eylül'de, Hamitköy’de F.K.'nin eşine baktığı gerekçesiyle M.A.S. ile kavga ettiklerini ve K.’nin bu esnada aracını S.’nin üzerine sürerek, katle teşebbüs ettiğini belirtti.

Zanlı S.’nin de olay esnasında yerden almış olduğu taşı diğer zanlının aracına atarak, ön kapı cam direğinin kırılmasına sebep olduğunu, yüzüne de yumruk atarak burnunu kırdığını açıkladı.

DİĞER ZANLI CUMA GÜNÜ SERBEST BIRAKILDI

F.K.'nin katle teşebbüs, kavga ve rahatsızlık, M.A.S.'nin ise vahim zarar, kasti hasar, kavga ve rahatsızlık suçlarından tutuklandığını ve mahkemede verilen 3 gün tutukluluk süresi içerisinde incelenen kamera görüntülerinde ilk saldıran kişinin F.K. olduğunun görüldüğünü belirten polis, zanlı M.A.S.'ın geçtiğimiz cuma günü teminatla serbest bırakıldığını hatırlattı.

Polis, zanlı K.’nin ise mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını, bu süre içerisinde Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde kontrolden geçirildiğini belirterek, raporun 2 gün sonra geleceğini, soruşturmanın devam ettiğini, ancak zanlının tahkikatın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini ifade ederek, teminat talep etti. 

Mahkeme, zanlı F.K.’nin yurt dışına çıkış yasağı, 40 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 400 bin TL kefalet senedi imzalaması  ve haftada 1 gün ıspat-ı vücut şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar