Evinde 21 paket uyuşturucu bulundu: Aldığını kabul etti, satma suçunu reddetti

Kamalı Haber, 14 Haziran 2024

A
A

Şüpheli görülerek yapılan aramada üzerinde uyuşturucu bulunan zanlının evinde de 21 paket hintkeneviri ve uyuşturucu satışından temin ettiği para bulundu. Uyuşturucu satışı suçunu kabul etmeyen zanlı, iki ay süre ile cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Haspolat'ta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polis ekibi tarafından şüpheli görülen bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine tutuklanan zanlı C.P.O. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede bulguları aktaran polis, zanlının, bir polis ekibi tarafından 7 Haziran 2024 tarihinde saat 19.45 sıralarında Haspolat'ta PR 104 plakalı araçta şüpheli görülerek, üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını söyledi.

Akabinde zanlının kaldığı Lefkoşa'da Küçük Kaymaklı'daki evde mahkeme emri ile huzurunda yapılan aramada da, tasarrufunda 21 ayrı folyoya sarılı yaklaşık 21 gram ağırlığında hintkeneviri ile uyuşturucu satışından elde edilen 2 bin 100 TL nakit para bulunarak emare alındığını belirten polis, zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeyi 5 Haziran’da aldığını, 3 gramını 2 bin 100 TL’ye sattığını beyan ettiğini açıkladı.

Polis, söz konusu paranın zanlının evinde bulunarak emare olarak alınan 2 bin 100 TL olduğunu söyleyerek, zanlının aleyhine getirilen 23 gram uyuşturucu alma suçunu kabul ederken, 3 gram uyuşturucu verme suçu ile satıştan elde ettiği 2 bin 100 TL ile ilgili aleyhine getirilen kara para aklama suçlarını kabul etmediğini açıkladı.

Polis memuru, zanlının öğrenci statüsünün de sonlandığını, soruşturmanın etki edeceği kısmının tamamlandığını ifade ederek, tutuklu yargı talep etti.

Yargıç, zanlının 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar