Evinde gümrüksüz kıyafetler bulanan iki kişi kaçak çıktı

Kamalı Haber, 9 Temmuz 2024

Güncelleme: 9 Temmuz 2024

A
A

Gönyeli’de meydana gelen "Gümrüksüz mal tasarrufu ve KKTC'de ikamet izinsiz kalmak" suçlarından tutuklanan 35 yaşındaki E.P.K. ve 30 yaşındaki T.F.F. cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ

Gönyeli’de meydana gelen "Gümrüksüz mal tasarrufu ve KKTC'de ikamet izinsiz kalmak” suçlarından tutuklanan 35 yaşındaki E. P. K. ve 30 yaşındaki T. F. F.  mahkemeye çıkarıldı.

Gönyeli Polis Karakolunda görevli polis memuru olayı anlattı.

08.07.2024 tarihinde saat 22:30 raddelerinde Gönyeli'de zanlıların evlerinde Gönyeli Polis Karakol Personeli ve CÖŞ ekipleri tarafından yapılan arama neticesinde gümrüksüz olarak tespit edilen toplam 165 parça muhtelif kadın kıyafetleri bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Polis, zanlının tutuklandığını, yapılan muhaceret kontrollerinde E. P. K.'nın 29 Eylül 2023 tarihinden itibaren 441 gün ve T. F. F.’nin ise 1 Şubat 2022 tarihinden itibaren 828 gün KKTC’de ikamet izinsiz olduklarının tespit edildiğini belirtti.

Polis memuru, zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, ülkede yasal bağları bulunmadığını belirterek, cezaevine gönderilmelerini talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Jale Ergüden, zanlıların 20 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar