Girne-Lefkoşa Anayolu'nda kaza: İki kişi yaralandı

28 Haziran 2024

A
A

Girne - Lefkoşa Anayolu’nda, dün gece bir araç motosikletliye çarptı. Motosiklet sürücüsü ve beraberindeki yolcu hastaneye kaldırıldı. Yolcu, başka bir hastanede yoğun bakıma alınırken, araç sürücüsü ise tutuklandı.

ZgotmplZ

Girne - Lefkoşa Anayolu’nda, dün gece saatlerinde, bir araç sürücüsü şerit değiştirirken motosikletliye çarptı. Motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı.

Girne - Lefkoşa Anayolu’nun 15-16’ıncı kilometreleri arasında, dün saat 22.00 sıralarında, 21 yaşındaki Güney Özağaçhanlı (E) GM 257 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru giderken sağ şeritten sol şeride geçmeye çalıştığı sırada, sol şeritte seyreden Kurtuluş Tatar'ın (E-26) kullandığı US 945 plakalı motosikletin arka kısmına çarptı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Kurtuluş Tatar ve motosikletteki yolcu Seyide Abu El Afiye (K-46), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kurtuluş Tatar, hastanede müşahede altına alınırken, yolcu Seyide Abu El Afiye ise yapılan müdahalenin ardından Kolan Hastanesi’ne sevk edilerek, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Kazaya neden olan GM 257 plakalı araç sürücüsü Güney Özağaçhanlı tutuklandı.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar