Girne ve Lefkoşa'da alkollü sürücüler tutuklandı

6 Haziran 2024

A
A

Girne Karaoğlanoğlu'nda günün ilk saatlerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaralanan iki kişi tedavileri sonrasında taburcu olurken, alkollü bir sürücü tutuklandı. Lefkoşa'da da alkollü bir sürücü önündeki araca çarptı.

ZgotmplZ

Girne Karaoğlanoğlu Caddesi’nde bugün günün ilk saatlerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan iki kişi Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavileri ardından taburcu oldu; alkollü olduğu belirlenen bir kişi ise tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, 50 yaşındaki Ayhan Seyhan (E) TNM 212 plakalı araç ile Karaoğlanoğlu Caddesi’nde seyrederken, önünde trafiğin tıkanması nedeniyle durmak zorunda kalan Uğur Kaya (E-45) yönetimindeki RN 900 plakalı salon araca arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ileri savrulan RN 900 plakalı araç ise önünde duran Zeynel Kartal'ın (E-46) kullandığı TYC 570 plakalı araca arkadan vurarak, ileriye savruldu ve önünde aynı istikamette seyreden ve yolun sağına dönmek için bekleyen Bikem Şara Dağgül (K-23) yönetimindeki LU 277 plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Kazada yaralanan RN 900 plakalı araç sürücüsü Uğur Kaya ve araçtaki yolcu Canan Atıcı (K-45), kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu.

LU 277 plakalı araç sürücüsü Bikem Şara Dağgül ise 119 miligram alkollü olduğu için tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA’DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPTI

Lefkoşa’da, dün akşam saatlerinde, Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi’nde 149 miligram alkollü içki tesiri altındayken yönetimindeki NC 833 plakalı araç ile sağdan gelen araçlara yol vermek için duran Işıl Altunbilek Oytaç (K-39) yönetimindeki MV 852 plakalı araca arkadan çarpan Mehmet Ceylan (E-56) tutuklandı.

Kazada yaralanan olmazken, polis soruşturması devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar