Girne'de muhaceret çilesi... Vatandaşın "rezillik, kölelik" isyanı

25 Haziran 2024

Güncelleme: 26 Haziran 2024

A
A

Girne'de bayram tatili nedeniyle sarkan muhaceret işlemleri, vatandaşı patlama noktasına getirdi. İşlemleri uzayan ve sıcak altında iki gündür işlem yaptırmaya çalışan vatandaşlar, yaşananları "rezillik" ve "kölelik" olarak niteledi.

ZgotmplZ

Girne’de muhaceret işlemleri için Girne Polis Müdürlüğü Muhaceret Şubesi’nin yolunu tutan vatandaşlar, uzayan işlemler nedeniyle isyan etti.

MYK Haber’e çektiği kaydı gönderen bir vatandaş, muhaceret şubesi önünde işlem yaptırmak için sıcak altında saatlerdir sıra bekleyen vatandaşların olduğunu belirterek, yaşananları “rezillik” ve “kölelik” olarak niteledi.

Yaptığı görüntülü kayıtta, sistem tarafından bayram tatiline denk düşen 17 Haziran’ın kendilerine randevu günü olarak verildiğini ancak bu yanlışı düzeltmek için 14 Haziran’da şubeye gittiklerini ve 24 Haziran Pazartesi günü gelmelerinin istendiğini kaydeden vatandaş, “Dün geldik, bize ‘Öyle bir şey demedik, gidin işlemini yapmıyoruz, yarın yeniden gelin’ denildi. Bugün de durum bu.” ifadelerini kullandı.

Saat 12.15’te ulaştırılan görüntülerde, 30-40 vatandaşın işlem için şube önünde beklediği görülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar