Gönyeli'ye AB finansmanıyla kanalizasyon altyapı projesi

13 Temmuz 2024

A
A

Gönyeli - Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, AB finansmanı ile UNDP tarafından yürütülecek Gönyeli Kuzey Kanalizasyon Ana Taşıyıcı Hat Projesi'nin ilk adımını paydaşlarla yaptıkları toplantıyla attıklarını belirtti.

ZgotmplZ

Gönyeli - Alayköy Belediyesi'nde Gönyeli kuzey kanalizasyon hattı projesi için toplantı düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya, "Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. AB finansmanı ile gerçekleşecek olan büyük bir altyapı projesinin ilk adımını attık." ifadeleriyle başladı.

Amcaoğlu, Avrupa Birliği finansmanıyla ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülecek olan "Gönyeli Kuzey Kanalizasyon Ana Taşıyıcı Hat Projesi" için ilk toplantının yapıldığını duyurdu. 

Açıklamasında, toplantıya Avrupa Birliği, UNDP, Başbakanlık AB Koordinasyon Merkezi ve belediyenin teknik ekiplerinin katıldığını aktaran Amcaoğlu, toplantıda, projeye yönelik çalışmalar üzerinde durduklarını ifade etti.

Amcaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Bu önemli proje ile bölgedeki altyapı sorunlarını çözmeyi ve çevremizi korumayı hedefliyoruz. Toplantıda, projenin ilerleyen aşamalarında yapılacak çalışmalar ve uygulanacak stratejiler üzerinde durduk."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar