Hafta sonu serin ve kısmen yağmurlu hava

12 Temmuz 2024

Güncelleme: 12 Temmuz 2024

A
A

Ada geneli, hafta sonu serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında. Meteoroloji Dairesi, bazı kesimlerde sağanak yağış görüleceğini açıkladı.

ZgotmplZ

Ülkenin hafta sonu serin ve nemli bir hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor. Meteoroloji Dairesi'nin hava raporuna göre, yarın hava açık ve az bulutlu, öğle saatlerinde ise parçalı bulutlu olacak; iç kesimlerde yer yer sağanak yağış bekleniyor. Bulutlu hava pazar ve pazartesi günleri de devam edecek, daha sonraki günlerde ise hava sıcak ve nemli olacak.

Rapora göre, en yüksek hava sıcaklıkları iç kesimlerde 38 – 41 derece, sahillerde ise 34 – 37 derece dolaylarında seyredecek. Rüzgâr, genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette esecek. Cumartesi günü ise yer yer kuvvetli rüzgâr öngörülüyor.

Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü, hava koşulları nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Özellikle sıcak havalarda dışarıda uzun süre kalınmaması ve gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtildi.

 

KKTC SAATLİK VE GÜNLÜK CANLI HAVA DURUMU, KIBRIS VE DÜNYA 7 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ, ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDEKİ HAVA DURUMU, SICAKLIK, RÜZGAR NEM VE YAĞIŞ BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar