Hakaret ve darp ettiği eşinden, darp gerekçesiyle şikayetçi oldu

Kamalı Haber, 31 Mayıs 2024

Güncelleme: 31 Mayıs 2024

A
A

Birlikte yaşamaya devam ettiği eski eşiyle tartışıp hakarette ve tacizde bulunup darp etmekten mahkemeye çıkarılan zanlı, teminatla serbest bırakıldı. Zanlının da eşinden şikayetçi olduğu ve eşine de dava okunduğu açıklandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Eski eşini darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan E.E., teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Zanlının da eşinden şikayetçi olduğu, polisin eski eşe de dava okuduğu açıklandı.

HAKARET EDİP TACİZDE BULUNDU

Mahkemede olguları aktaran polis 30 Mayıs 2024'te saat 19.00 sıralarında, zanlının ayrılmış olduğu ancak beraber yaşadığı eski eşi C.A. ile Lefkoşa'da Vergi Dairesi yolu üzerinde araç içerisinde, aralarında çıkan sözlü tartışma akabinde eski eşine hareket ederek ve cinsel tacizde bulunduktan sonra, müştekinin saçını çekip sol yanağına bir tokat vurmak suretiyle darp ettiğini anlattı. 

Aynı tarihte zanlının tutuklandığını ve darp edilen kadının doktor kontrolünden geçirildiğini kaydeden polis, C.A.’nın sağ omuz bölgesinde ve sol yanak bölgesinde kızarıklık olduğuna dair rapor alındığını belirtti.

EŞİNİN ALEYHİNE DE DAVA OKUNDU

Polis memuru, ayrıca zanlının da eşinden şikayetçi olması üzerine C.A. aleyhine “Darp ve İtale-i Lisan" suçlarından yazılı dava tebliğ edildiğini açıkladı.  

Zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve 2018 yılında eski eşine karşı "Şiddet Tehdidi" suçunu işlediğini belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının teminata bağlanmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 15 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 500 biner TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar