Hem üzerinde, hem evinde uyuşturucu bulundu: Sattığı kişiler aranıyor

Kamalı Haber, 12 Haziran 2024

Güncelleme: 12 Haziran 2024

A
A

Şüpheli görülerek, araçtaki şahsı arayan polisler, üzerinde uyuşturucu buldu. Zanlının evinde de 21 paket halinde uyuşturucu tespit edilmesi üzerine, maddeyi aldığı ve sattığı kişilerin de araması maksadıyla, iki gün tutuklu kalmasına emir verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Haspolat'ta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polis ekibi tarafından şüpheli görülen bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine tutuklanan zanlı C.P.O. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede bulguları aktaran polis, zanlının, bir polis ekibi tarafından 7 Haziran 2024 tarihinde saat 19.45 sıralarında Haspolat'ta PR 104 plakalı araçta şüpheli görülerek, üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını söyledi.

Akabinde zanlının kaldığı K. Kaymaklı-Lefkoşa'daki evde mahkeme emri ile huzurunda yapılan aramada da, tasarrufunda 21 ayrı folyoya sarılı yaklaşık 21 gram ağırlığında hintkeneviri ile uyuşturucu satışından elde edilen 2 bin 100 TL nakit para bulunarak emare alındığını belirten polis, yürütülen ileri soruşturmada zanlının uyuşturucu maddeyi kimden aldığını söylediği ve konu şahsında aranmakta olduğunu aktardı.

Zanlıya mahkemede verilen 3 gün tutukluluk süresi içerisinde emarelerin analize gönderildiğini ve analiz sonucunun beklendiğini, zanlının uyuşturucu aldığı ve sattığı şahısların da arandığını ifade eden polis, zanlının 2 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar