HP lideri Özersay, hükümeti sert sözlerle eleştirdi

14 Temmuz 2024

A
A

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, UBP-DP-YDP hükümetini sert bir dille eleştirerek, UBP-DP-YDP hükümetinin milliyetçilikle ve ulusal dava ile uzaktan yakından alakası olmadığını, tek dertlerinin rant ve menfaat paylaşımı olduğunu söyledi.

ZgotmplZ

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, UBP-DP-YDP hükümetini sert bir dille eleştirerek, "İki devletin savunulduğu bir dönemde devlete olan inancı yıprattınız" dedi.

Özersay, açıklamasında ortaya çıkan hırsızlıklar, yolsuzluklar ve partizanlıklar sonucunda halkın devlete sahip çıkması gereken bir dönemde devletten soğutulduğunu savundu. “Bu yapılanlar, UBP-DP-YDP hükümetinin milliyetçilikle ve ulusal dava ile uzaktan yakından alakası olmadığını, tek dertlerinin rant ve menfaat paylaşımı olduğunu kanıtlamaktadır,” ifadelerini kullandı.

Bakanlık müdürleri, özel kalem müdürleri, mukayyitler, milletvekilleri, eski bakanlar ve YÖDAK üyelerinin rüşvet ve sahte diploma skandalları çerçevesinde yargılanıyor olmasının devlete nasıl zarar verdiğinin göstergesi olduğunu söyleyen Özersay, fırsat eşitliğine aykırı istihdamların da devlete olan inancı sarstığını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar