Hüzün ve gurur dolu yoklama

16 Temmuz 2024

Güncelleme: 16 Temmuz 2024

A
A

Türkiye'de FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) Ankara Gölbaşı Yerleşkesi'nde şehit düşen polislerin yoklamasını, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Özel Harekat Dairesi'ne bağlı polisler verdi.

ZgotmplZ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından dün Polis Genel Müdürlüğü (PGM) Özel Harekat Dairesi'nde tören düzenlendi.

Törene, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç, Büyükelçilik İçişleri Müşaviri Özer Korkmaz ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunarak bayrakların göndere çekilmesi ile başlayan törende, 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Programda konuşmaların ardından Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu, 15 Temmuz 2016 akşamı EGM'nin Ankara Gölbaşı Yerleşkesi'nde şehit olan özel harekat polislerinin adlarını okuyarak yaptığı yoklamayı, PGM Özel Harekat Dairesi'ne bağlı özel harekatçılar "Burada" diye cevapladılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar