İlçe Seçim Kurulu üyeleri belli oldu

16 Ağustos 2024

A
A

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, İskele ve Lefke İlçe Seçim Kurulu üyeleri yeniden oluşturtuldu.

ZgotmplZ

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, İskele ve Lefke İlçe Seçim Kurullarını yeniden oluşturdu.

Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu: Kaza Mahkemesi Başkanı Düriye Elkıran başkanlığında, Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıçları Rauf Kürşad ve Cenkay İnan asli üye olarak, Kaza Mahkemesi Yargıcı Dilşah Karayel ise yedek üye olarak atandı.

Gazimağusa İlçe Seçim Kurulu: Kaza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun başkanlığında, Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıçları Ayşen Toroslu ve Umut İnan asli üye olarak, Kaza Mahkemesi Yargıcı Şevket Gazi yedek üye olarak atandı.

Girne İlçe Seçim Kurulu: Kaza Mahkemesi Başkanı Melek Esendağlı başkanlığında, Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıçları Alev Hüdaverdi ve Mesut Mesutoğlu asli üye olarak, Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla yedek üye olarak atandı.

Güzelyurt İlçe Seçim Kurulu: Kaza Mahkemesi Başkanı Nüvit Gazi Hacı başkanlığında, Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Gökhan Asafoğlu ve Kaza Mahkemesi Yargıcı Seran Bensen asli üye olarak, Kaza Mahkemesi Yargıcı Gülay S. Uğur yedek üye olarak atandı.

İskele İlçe Seçim Kurulu: Kaza Mahkemesi Başkanı Musa Avcıoğlu başkanlığında, Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Çiğdem Güzeler ve Kaza Mahkemesi Yargıcı Aysu Çakan asli üye olarak, Kaza Mahkemesi Yargıcı Semra K. Güven yedek üye olarak atandı.

Lefke İlçe Seçim Kurulu: Kaza Mahkemesi Başkanı Pınar Beyoğlu başkanlığında, Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Meltem Dündar ve Kaza Mahkemesi Yargıcı Özge Uğraşın asli üye olarak, Kaza Mahkemesi Yargıcı Zehra Y. Bilgeç yedek üye olarak atandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar