İskele'de yarış nedeniyle trafik düzenlemesi

7 Eylül 2024

A
A

İskele-Karpaz Anayolu’nun bir kısmındaki kavşak ve çemberler, triatlon yarışı nedeniyle yarın sabah 07.00'den itibaren 5 saat trafiğe kapatılacak.

ZgotmplZ

İskele’de yarın düzenlenecek triatlon (yüzme-bisiklet-koşu) yarışı nedeniyle, sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerin araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Polis Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 8 Eylül pazar günü, 07.00-12.00 saatleri arasında, Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenecek yarışın bisiklet bölümünün, İskele-Karpaz Anayolu’nun Ötüken Çemberi ile The Arkın İskele Hotel Çemberi arasında kalan yol güzergahında yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, bisiklet yarışı güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara motorlu polis eskortunun eşlik edeceği ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerin polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

Güzergahı kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği uyarısında bulunuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar