Kadın girişimciler ABD Büyükelçisinin ziyaretinden memnun

27 Haziran 2024

A
A

Amerika Birleşik Devletleri’nin Güney Kıbrıs Büyükelçisi Julie Davis Fisher, kadın girişimcilerin iş yerlerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

ZgotmplZ

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Kıbrıs Büyükelçisi Julie Davis Fisher, Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Kadın Girişimciler Konseyi'nin davetlisi olarak kadın girişimcilerin işletmelerini ziyaret etti.

ziyarette Büyükelçi Fisher’e KTTO Yönetim Kurulu Üyesi Evren Günsel Erçelik, KTTO Kadın Girişimciler Konseyi Başkanı Yaprak Özyalçın, Başkan Vekili Eda Bağcı Kervanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tüge Dolmacı, Seza Akay Enisiz ve Olgu Afşaroğlu eşlik etti.

KADIN GİRİŞİMCİLERİN EKONOMİYE KATKILARI

Ziyaretler sırasında, Kıbrıs Türk kadın girişimcilerin faaliyetleri ve ekonomiye kattıkları değer hakkında istişarelerde bulunuldu.

Büyükelçi Fisher, kadın girişimcilerin iş yerlerini ziyaret ederek, onların çalışmalarını yerinde inceledi ve başarılarından dolayı tebrik etti.

YAPRAK ÖZYALÇIN ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Ziyareti değerlendiren KTTO Kadın Girişimciler Konseyi Başkanı Yaprak Özyalçın, Büyükelçi Fisher’in kadın girişimcilere verdiği önemden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özyalçın, kadın girişimcilerin ekonomiye katkılarının her geçen gün arttığını vurgulayarak, bu tür ziyaretlerin kadın girişimcilerin motivasyonunu artırdığını ve daha fazla kadının girişimcilik alanına yönelmesine katkı sağladığını belirtti.

Bu ziyaret, kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. ABD Büyükelçisi Julie Davis Fisher’in ziyareti, Kıbrıs Türk kadın girişimcilerin uluslararası alanda tanınmasına ve desteklenmesine yönelik olumlu bir gelişme olarak kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar