Kırmızı ışıkta geçti, biri çocuk iki kişiyi yaraladı

25 Temmuz 2024

Güncelleme: 25 Temmuz 2024

A
A

Girne-Alsancak Çevreyolunun kırmızı ışıkta geçen araç sürücü, yeşil ışıkta geçen araca çarparak 8 yaşında bir çocuğun ve 39 yaşındaki bir kişinin yaralanmasına neden oldu.

ZgotmplZ

Bugün saat 13:50 sıralarında, Girne-Alsancak Çevreyolu'nun 0-1 kilometreleri arasında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Kaza, Medine Eker (21) yönetimindeki YC 455 plakalı salon aracın doğu istikametine doğru süratli ve dikkatsiz bir şekilde ilerlerken Eziç trafik ışıklarına geldiğinde kırmızı ışık yanmasına rağmen yoluna devam etmesi sonucu gerçekleşti. Bu sırada Bahar Sokak üzerinde yeşil ışık yandığı için hareket eden Sadi Erdendoğ (39) yönetimindeki KD 059 plakalı salon araca çarpan Eker'in aracı, çarpmanın etkisiyle yolun kuzey kısmına savrularak bordür taşlarına çarptı ve yan kısmı üzerine devrildi.

Kazanın ardından, KD 059 plakalı araç sürücüsü Sadi Erdendoğ ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Eryel Erdendoğ (8) yaralanarak Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tedavilerinin ardından her iki yaralı da taburcu edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar