Kumsal mahkemede haykırdı: Adalet istiyorum

22 Ekim 2024

A
A

Sibel Kumsal, “Ben de otelde kalıyorum ama yıkılmayan bir otelde. Buraya geldik sabaha kadar uyumuyorum, uyuyamıyorum. Adalet istiyorum.” dedi.

ZgotmplZ

İsias Otel davasının dördüncü duruşması Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

Mahkemede ilk olarak savcılığın talepleri dinlendi. Savcılık, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamını istedi. Müştekilere, itirazı olup olmadığı soruldu.

İsias Otel'de kızı Hayal Gençalioğlu'nu yitiren anne Sibel Kumsal, “Ben de otelde kalıyorum ama yıkılmayan bir otelde. Buraya geldik sabaha kadar uyumuyorum, uyuyamıyorum. Adalet istiyorum.” dedi.

Adıyaman İsias Otel’de hayatını kaybeden Şampiyon Melekler ve tur rehberleri ile 10 yaralının ailelerinin katılımıyla, 3'ü tutuklu 11 sanığın yargılandığı İsias Otel davasının dördüncü duruşması Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülüyor.

6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yerle bir olan Adıyaman’daki Grand İsias Hotel’de, burada konaklayan 35’i Kıbrıslı Türk sporcu ve öğretmenlerden oluşan kafile dahil toplam 72 kişi hayatını kaybetmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar