Lefkoşa'da araç çukura düştü, Harmancı özür diledi

17 Eylül 2024

Güncelleme: 17 Eylül 2024

A
A

Dereboyu'nda yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle açık bırakılan çukura bir araç düştü. Şans eseri yaralının olmadığı kazada, araçta maddi hasar oluştu. Belediye Başkanı Harmancı, araç masraflarının karşılanacağını açıkladı.

ZgotmplZ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından Dereboyu'nda yapılan altyapı çalışmaları sırasında açık bırakılan bir çukura, otoparktan çıkan bir araç düştü.

Araçta maddi hasar oluşurken, kazada yaralanan olmadı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yaşanan olay için özür dileyerek sorumluluğu kabul etti.

Harmancı, su kazısı sırasında alınan önlemlerin kaldırılması sonucu olayın gerçekleştiğini belirterek, tüm maddi hasarın karşılanacağını ve kamuoyundan özür dilediğini ifade etti.

Polis kazayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

''Bugün saat 16:30 sıralarında, Lefkoşa'da Mehmet Akif Caddesi üzerinde, bir işyerine ait araç park yerinde, Emine TARLASÜREN (K-47) yönetimindeki UR 069 plakalı salon araç ile park yerinden caddeye çıkış yapmak üzere doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, kaldırım üzerinde bulunan yaklaşık 70 cm derinliğindeki çukura aracı ile düşmüştür. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.''

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar