Lefkoşa'da Bolu Sokak Kavşağı'nda sinyalizasyon düzenlemesi

12 Haziran 2024

Güncelleme: 12 Haziran 2024

A
A

LTB, Bolu Sokak kavşağında, Batı-Doğu istikametini takip eden araçların akışını daha kesintisiz hale getirmek amacıyla, trafik sinyalizasyon sistemini yeniden düzenledi.

ZgotmplZ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB),  Küçük Kaymaklı'da Ebu Bekir Cami yakınlarındaki kavşakta batı-doğu istikametini takip eden araçların akışını daha kesintisiz hale getirmek için yarından itibaren trafik sinyalizasyon sisteminde düzenleme yaptı.

LTB'den yapılan açıklamada, Haydar Aliyev Caddesi ile Bolu Sokak kavşağında bulunan trafik sinyalizasyon sistemlerinin çalışma düzeninin, Batı-Doğu istikametini takip eden araçların akışını daha kesintisiz hale getirmek için yeniden düzenlediği belirtildi.

Bu kapsamda, Batı-Doğu istikametini takip eden araçların en yakınında bulunan sinyalizasyona uygun hareket etmeleri gerektiğinin ifade edildiği açıklamaya göre, Bolu Sokak istikametine girecek araçlar, yolun sağında kalan sinyalizasyonu; cadde boyunca ilerleyecek araçlar ise yolun solunda kalan sinyalizasyonu takip edip istikametlerine devam edecekler.

Açıklamaya göre, düzenleme 13 Haziran Perşembe gününden itibaren (yarın) uygulamaya geçecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar