Mustafa Akıncı sağlığına kavuştu

1 Eylül 2024

Güncelleme: 1 Eylül 2024

A
A

Geçici iskemi rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 4'üncü Mustafa Akıncı, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

ZgotmplZ

4’üncü Cumhurbaşkanı Mustafa Gazimağusa’da bulunduğu sırada rahatsızlık geçirmiş, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Akıncı, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Akıncı açıklamasında, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Mağusa Devlet Hastanesi ve ardından Lefkoşa Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde gerekli tıbbi müdahale ve tetkiklerin yapıldığını, doktorların göz kararması, baş dönmesi, bayılma ve kusma şikayetlerini geçici iskemi (beyinin kısa bir süre yeterli kan ve oksijenden yoksun kalması) olarak değerlendirdiklerini belirtti. Beyin MR’ı, kalp ekosu ve beyine giden damarların döpler muayenesinde olumsuz bir bulguya rastlanmadığını ifade eden Akıncı, durumunun iyi olduğunu söyledi.

Mustafa Akıncı, sağlık personeline ve kendisine destek veren herkese teşekkürlerini ileterek, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde adamıza ve tüm insanlığa barış içinde sağlıklı bir gelecek diledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar