Ölümlü kazadaki iki ağır yaralı yoğun bakıma kaldırıldı

16 Eylül 2024

A
A

Akdoğan-Vadili Anayolu'nda dün meydana gelen ve 1 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasında yaralanan 3 kişiden 2'si Yakın Doğu Hastanesi'ne sevk edilerek, yoğun bakıma kaldırıldı.

ZgotmplZ

Akdoğan-Vadili Anayolu'nda dün meydana gelen ölümü trafik kazasındaki yaralılardan ikisi yoğun bakıma kaldırıldı.

Polisten verilen bilgiye göre,  kaza sonucu ağır şekilde yaralanan 42 yaşındaki İsmail Kaya, beyin kanaması ve sağ ayağında kırık, 44 yaşındaki Ayşe Bayır Kaya ise kafa travması ve beyin kanaması teşhisi ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek, yoğun bakım servisinde gözetim altına alındı.

Diğer yaralı 9 yaşındaki Mustafa Efe Kaya ise Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Kaza, dün 20.00 sıralarında meydana gelmişti.

Sürücüsü olduğu "FB 950" plakalı otomobille Vadili istikametine doğru seyreden 32 yaşındaki Burak Sefa Ürüm, yolun sağına geçerek karşı istikametten gelen İsmail Kaya'nın kullanımındaki "HT 944" plakalı otomobille kafa kafaya çarpışmıştı.

Kaza sonucu yaralanan Ürüm, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Diğer araç sürücüsü İsmail Kaya ile araçtaki yolcular Ayşe Bayır Kaya ve Mustafa Efe Kaya, yaralı olarak Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ve tedavi altına alınmışlardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar