Ozanköy merkezinde tek yön uygulaması

26 Ağustos 2024

Güncelleme: 27 Ağustos 2024

A
A

Girne Ozanköy'ün köy merkezinde trafik akışı, bugünden itibaren tek yön olarak uygulanacak.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Ozanköy trafiğinin akıcı hale gelmesi için, köy içinde tek yön uygulamasına geçtiklerini duyurdu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, okulların açılmasına sayılı günler kala kentin belirli noktalarında yeni uygulamalara hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Şenkul, ilerleyen günlerde de Uğur Mumcu Caddesi üzerine yeni bir çember yapılacağını aktardı. 

Şenkul paylaşımının devamında şunları ifade etti:

"Bu çerçevede özellikle Ozanköy içinde oluşan trafiği daha akıcı hale getirmek için Ozanköy muhtarı ve azalarından gelen talep doğrultusunda, trafik komitemizin ürettiği karara bağlı olarak köy merkezinde tek yön(ring) uygulamasına bugün itibarıyla geçtik.  Uygulamaya sürücülerimiz aşina olana kadar trafik zabıtalarımız köy içerisinde vatandaşlarımıza hem sözlü hem de yazılı broşürler vasıtasıyla bilgilendirme ve yönlendirme yapacaktır. Bahse konu güzergahı kullananların trafik levha ve yönlendirmelerine dikkat etmesi sürecin işleyişini hızlandıracaktır.

Önümüzdeki günlerde hem Oscar Hotel bölgesine dönüşleri kolaylaştırmak, hem de Bellapais/Ozanköy yoluna dönüşleri rahatlamak adına Uğur Mumcu Caddesi'nde Molto Market’e dönüş noktasında çember ve yol genişletme çalışmaları yapacağımızı bu vesileyle bilginizine getirmek istiyoruz. Az laf çok iş..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar