Özersay'ın, kurdele kesmeli x-ray teslimi tepkisi: Sanırım, yine bir ilki başardık

28 Haziran 2024

A
A

Halkın Partisi Başkanı Özersay, Gazimağusa Limanı'na gelen hibe x-ray cihazının protokol ile kurdele kesilerek açılmasına, "dünyanın başka ülkesinde böyle bir şeyin olmayacağı" yönünde tepki koyarak, "Sanırım, yine bir ilki başardık." dedi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ile imzalanan, "Gazimağusa ve Girne Limanlarında konuşlandırılmak üzere iki adet mobil x-ray tarama sistemi hibe anlaşması" uyarınca ülkeye gelen mobil x-ray cihazının ilki için Gazimağusa Limanı'nda teslim töreni düzenlendi.

Törende, Başbakan Ünal Üstel, TC Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Maliye Bakanı Berova'nın konuşmaları sonrası, protokolün katılımıyla kurdele kesilerek, cihazın açılışı yapıldı.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, cihazın teslimi için tören düzenlenmesini eleştirerek, "Sanırım yine bir ilki başardık." dedi.

Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dünyanın başka hangi ülkesinde mobil x-ray tarama cihazı, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve kurdele kesilerek bakanlar, vekiller, muhalefet vekilleri katılımıyla devreye konulur! Sanırım yine bir ilki başardık…"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar