Öztürkler'den Oğuz'a nüfus ve ehliyet önerisi

4 Haziran 2024

Güncelleme: 4 Haziran 2024

A
A

UBP Güzelyurt Milletvekili Ziya Öztürkler, Mekânsal Adres Kayıt Sistemi’nin (MAKS) bir an önce hayata geçmesini istedi. Sahte ehliyetlerle ilgili Öztürkler, İçişleri Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın protokolle bu sorunu çözeceğini söyledi.

ZgotmplZ

Meclis, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Güzelyurt Milletvekili Ziya Öztürkler, Meclis'te yaptığı konuşmada nüfus, narenciye ve sahte ehliyet konularına değindi.

Nüfus konusunda birçok açıklama yapıldığını, ancak kendisinin bir rakam ifade etmeyeceğini söyleyen Öztürkler, Mekânsal Adres Kayıt Sistemi’nin (MAKS) bir an önce hayata geçmesi gerektiğini vurguladı.

Narenciye sektöründe yaşanan sorunlara da değinen Öztürkler, Cevdet Yılmaz’ın bölgeyi iki kez ziyaret etmesinin ve Soğuk Hava Deposu Entegre Tesisleri’nin önemine değindi. Öztürkler, Güzelyurt Hastanesi’nin bir an önce tamamlanmasının önemine de vurgu yaptı.

Ehliyetlerin sahtelenmesi haberlerine ilişkin Öztürkler, İçişleri Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın bir protokolle bu sorunu çözebileceğini söyledi. Öztürkler, ehliyetlerin kimlik kartları gibi güvenlikli, çipli bir şekilde yapılabileceğini belirtti.

“Güngör çöplüğü kanayan bir yara.” diyen Öztürkler, ihale süreçlerinin bir türlü neticelenemediğini ve orada tekrar bir felaketle karşı karşıya kalınabileceği yönünde uyarılar olduğunu anlattı, oranın uzun vadeli bir ihale ile profesyonel bir yönetime devredilmesi gerektiğini kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar