Paketlenmiş halde uyuşturucularla yakalanmıştı: Teminatla serbest kaldı

Kamalı Haber, 25 Temmuz 2024

A
A

Girne'de aracında ve evinde yapılan aramada bir kısmı satışa hazır paketlenmiş toplam 7 gram uyuşturucu madde bulunan zanlı, 30 bin TL teminat şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne'de meydana gelen "kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu " suçundan tutuklanan G.G. teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemeye bilgi veren polis, alınan bilgi üzerine Girne'deki bir bar önünde zanlıya ait aracın içerisinde arama yapıldığını ve gözlük kutusu içerisinde satışa hazır halde 4 paket ve yaklaşık 2.5 gram kokain bulunduğunu anlattı.

Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını ve ardından evinde yapılan aramada ise 4 gram kokain, 2 adet öğütücü içerisinde yaklaşık 0.5 gram hint keneviri ve 1 adet hassas terazi daha bulunduğunu aktardı.

Zanlının 2 kez mahkemeye çıkarılarak, hakkında toplam 7 gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını söyleyerek, teminat talep etti.

Yargıç, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanarak tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulmasına, 30 bin TL nakdi teminat yatırmasına, KKTC vatandaşı bir kişinin 500'er bin TL'lik kefalet senedi imzalamasına ve haftada bir gün en yakın polis karakolunda ispat-ı vücutta bulunmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar