Patlangaçlarla yakalandı... "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için getirdim" dedi

Kamalı Haber, 25 Haziran 2024

Güncelleme: 25 Haziran 2024

A
A

Gönyeli'de, kullandığı araç ve evinde çok miktarda patlangaç ele geçirilen zanlı, 30 bin TL teminat karşılığında, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli’de, “Kanunsuz Patlayıcı Madde İthali ve Tasarrufu” suçlarından tutuklanan zanlı M.Y. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede bulguları aktaran polis, 22 Haziran cumartesi günü Gönyeli’deki bir kafenin park yerinde tespit edilen zanlının üzerinde ve araç içerisinde, kanunsuz toplam 222 adet patlangaç ve 8 kutu Feza Torpil bulunarak suçüstü tutuklandığını belirtti. 

Girne'deki evinde ise 60 adet patlangaç ve 2 kutu torpil daha bulunan zanlının suçunu kabul edip, patlangaçları Mayıs ayında Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlamak için Türkiye’den ithal ettiğini itiraf ettiğini kaydeden polis, mahkemenin uygun göreceği  teminata bağlanmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak,30 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 300 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar