Polis yayaya çarptı, çevredekilerle polis arasında arbede çıktı...

6 Temmuz 2024

Güncelleme: 6 Temmuz 2024

A
A

Yeşilköy'de polisin karıştığı kaza sonrası istenmeyen görüntüler yaşandı, o anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

ZgotmplZ

Yesilköy’de dün akşam bir yayaya polis otosu çarptı. Sonrasında ise istenmeyen görüntüler yaşandı.

Kaza anı ve sonrasında yaşananlar bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, bir yayanın yolun karşısına geçmeye çalıştığı görülüyor. Son anda polis otosunu fark eden yaya, kendini kurtarmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor.

Yaya, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre uzağa, yol kenarına savruluyor.

Kaza sonrası duran polis otosundan inen memurlar yaralının başına koşarken, o esnada çevredeki bir kişinin polise saldırdığı görülüyor. Polis de şahsa karşılık veriyor. Diğer polisler ve çevredeki diğer kişiler de kısa süreli olarak yaşananlara dahil oluyor. Ardından taraflar yaralıya odaklanıyor ve gerilim sona eriyor.

Polis otosunun çarptığı yayanın yerde hareket ettiği de görüntülere yansıyor.

POLİSTEN AÇIKLAMA

Polisten kazaya ilişkin yapılan açıklamada, memurların göreve gittiği sırada olayın yaşandığı, yaralının ise tedavisi sonrası taburcu edildiği bildirildi. Arbedeye ilişkin bir detaya ise yer verilmedi. Kaza açıklaması aynen şöyle:

"05.07.2024 tarihinde, saat 21:00 sıralarında, Yeşilköy’de Konat Market Önünde, Yenierenköy-Dipkarpaz Anayolu üzerinde meydana gelen ölümle neticelenen trafik kazası ile ilgili göreve gidildiği sırada, polis memuru yönetimindeki RHA 4495 plakalı polis aracı ile Yeşilköy istikametinden Yenierenköy istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada yaya geçidi olmayan bir yerde anayolu karşıdan karşıya geçen Teyfur KAYA (E-52)’ya çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan yaya Teyfur KAYA, ambulans ile kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olmuştur. Soruşturma devam etmektedir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar