Semih Sancar Caddesi'nin doğu istikameti asfaltlandı

25 Temmuz 2024

Güncelleme: 25 Temmuz 2024

A
A

Girne Semih Sancar Caddesi'nin batı-doğu yönündeki asfaltlama çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Şenkul, caddenin doğu-batı istikametinin de trafiğe kapatılmadan önümüzdeki günlerde yenileneceğini söyledi.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi'nin Semih Sancar Caddesi'nin batı - doğu istikametinde geçtiğimiz salı akşamından itibaren 3 gün süreceğini duyurduğu asfalt yenileme ve altyapı çalışmaları tamamlandı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yoldaki sorunların 30 saatlik çalışma ile giderildiğini ve çalışmaların belediyenin öz kaynakları ile yapıldığını belirten Şenkul, önümüzdeki günlerde aynı planlamayla, yolun Batı gidiş yönünün de trafiğe kapatılmadan yenileneceğini duyurdu.

Şenkul, açıklamasında şunları kaydetti:

"Semih Sancar Caddesinde kaldırımdan yola katılan 2 noktada ciddi çökmeler vardı. Doğuya gidiş yönündeki çukurlar 30 saat aralıksız süren çalışmalar sonucunda giderildi.

Trafiği kesmeden, vatandaşımızı mağdur etmeden çalışmalarını yapan taşeron ve belediye emekçilerine kentimiz adına teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde aynı planlama ve iş disipliniyle yolun Batı gidiş yönü de trafiği kesmeden yenilenecektir.

Fotoğraflarda aynı çökmelerin oluşmaması için yapılan çalışmanın detaylarını görebilirsiniz.

Ekiplerimiz bugün ise Ozanköy Bülent Ecevit Caddesinin tümüne serilecek asfalt çalışmalarını organize etti. Tüm bu işlemlerin finansmanı belediyemizin öz kaynaklarından karşılanmaktadır. Az laf çok iş…"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar