Son zanlı da yakalandı

13 Eylül 2024

A
A

Lefkoşa'da bir şahsın evinin soyulmasıyla ilgili aranan son zanlı da yakalandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da S.Ş. isimli şahsın evinden eşya çalan E.K. tutuklanarak bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. 

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlılar E.K. (1), D.A. ile E.K. (2), Ö.Z., E.K.'nın (3) 1 Mart-23 Ağustos tarihleri arasında Lefkoşa’da S.Ş. isimli şahsın evinde ahşap panjuru açarak içeriye girdiklerini, birçok eşya çaldıklarını anımsattı.

Zanlılardan ilk etapta Ö.Z., E.K.'nın (3) tespit edilerek, tutuklandığını ve mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek tutukluluk emri alındığını belirten polis, Ö.Z.'nin ikametgahında yapılan aramada çalıntı eşyaların bir kısmının bulunduğunu belirtti.

Mesele kapsamında yapılan soruşturma sonucu suçla bağlantısı tespit edilen D.A. ile E.K.'nın da (2) 25 Ağustos’ta tespit edilerek, tutuklandıklarını hatırlatan polis, her iki zanlının evinde arama yapıldığını ancak kanunsuz bir şey bulunmadığını ifade etti.  Polis, D.A. ile E.K.'nın (2) 26 Ağustos’ta mahkemeye çıkarılarak, 2 gün tutukluluk emri alındığını söyledi.

Polis, zanlıların tutukluluk süresi içerisinde birçok kamera görüntülerini incelediklerini, söz konusu eve birçok kez girildiğinin tespit edildiğini ifade etti.

4 zanlının 29 Ağustos’ta yeniden mahkemeye çıkarıldığını, tümü hakkında 8 gün ek süre alındığını söyleyen polis, 8 gün tutukluluğun ardından 4 zanlının teminatla serbest bırakıldığını, aranan şahıs olan zanlı E.K. (1) ile ilgili tutuklama emri çıkarıldığını söyledi.

Polis, E.K.nın (1) dün Lefkoşa’da tespit edilerek, tutuklandığını ifade etti.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan emareler olduğunu ifade ederek, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar