Taçoy destekçilerini uyardı: Gözünüz oy pusulalarında ve sandıklarda olsun

19 Eylül 2024

Güncelleme: 19 Eylül 2024

A
A

UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, kendisini destekleyen UBP’lilere, kurultay gününü işaret ederek, “Gözünüz oy pusulalarında ve sandıklarda olsun.” uyarısı yaptı.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, dün akşam “İrade Buluşması” etkinliğinde partililer ile buluştu.

Lefkoşa Elysium Park’ta yer alan etkinliğe katılanların coşkulu tezahüratlarıyla karşılanan Taçoy, burada yaptığı konuşmada, herkes gibi kendisinin de partisini ve ülkesini ileriye taşıma hedefi bulunduğunu söyledi.

Hasan Taçoy'a açık destek belirten UBP Milletvekilleri Hasan Küçük, İzlem Gürçağ Altuğra, Yasemin Öztürk ve Ali Pilli de etkinliğe katıldı.
"İŞTE GÜÇ, İŞTE İRADE, HEPSİ BURADA, BUYURSUNLAR GÖRSÜNLER"

“Biz güçlü iradeyle güçlü Ulusal Birlik Partisi’ni yaratacağız.” diyen Taçoy, Ulusal Birlik Partisi’ni tek başına iktidara taşıyıncaya kadar durmaksızın ve hep birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Hasan Taçoy, “Biz durmayacağız, çalışacağız, sizlerle birlikte bir yumruk, bir güç ve bir güven olacağız. Yenilikçi değişimi isteyen, yüreği cesaretle dolu olan insanlar bunu yapacaktır. Onlar da sizlersiniz. Sizlerin yüreğine ben hayranım.” dedi.

Taçoy, “İşte güç, işte irade, hepsi burada, buyursunlar görsünler. Onlar tehdit eder, biz yüreğimizi açarız. Geleni de gelmeyeni de kucaklarız.” diye konuştu.    

Büyük fedakarlıklarla bugünkü haline ulaşan partinin mevcut yönetimi asla hak etmediğini vurgulayan Taçoy, “Biz formüllerle gelmeyiz, biz sizin gücünüzle geliriz.” diyerek, mevcut UBP Genel Başkanı Ünal Üstel'e “Kendinle değil tarihinle öğün, geleceğe tarihinle yürü.” çağrısı yaptı.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı ve Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, etkinlikte partililere seslendi.
"SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN"

Hasan Taçoy, “Başbakan Taçoy” sloganlarıyla sık sık kesilen konuşmasında, 21 Eylül’de iradenin yansıyacağı sandıklara herkesin dört gözle bakması ve sahip çıkması gerektiğini belirterek, bazı kötü niyetli davranışlara karşı gereken tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Herkesin bir özgür düşünce yapısı bulunduğunu ifade eden Taçoy, şunları söyledi:

“Ama bazıları bunu çalar ve hapseder. Sizin geleceğinizi çalmak istedikleri gibi. O yüzden sakın 21 Eylül akşamı 'Bu iş bitmiştir.' deyip tedbiri elden bırakmayınız. Gözünüz sürekli sandıklarda olsun. Kongrelerde yaptıklarının cezasını hep birlikte bugün ödüyoruz. İlgili arkadaşlar mahkeme koridorlarında gidip geliyor. Kimin sayesinde? İşte o zihniyetin sayesinde. Bugün bu partiyi yöneten Sayın Ünal Üstel ve arkadaşlarının zihniyeti sayesinde. Sandığa gidip hür iradenizle oylarınızı attığınız noktada ortaya çıkacak sonuç sizin zaferiniz olacaktır, partimizin zaferi olacaktır, ülkemizin zaferi olacaktır. Çünkü sizin iradeniz bu ülkenin geleceğini temsil eden güçlü iradedir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar