Taçoy iddialı: ''Ve o gün geliyor, az kaldı...''

9 Eylül 2024

Güncelleme: 9 Eylül 2024

A
A

UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, 21 Eylül’de yapılacak kurultay öncesinde yürüttüğü çalışmalar ve ziyaretler sırasında halktan büyük bir ilgi ve destek gördüğünü belirtti.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, ziyaret ettiği her yerde halkın heyecanını ve desteğini hissettiğini, bu heyecanın kendisini de motive ettiğini vurguladı. Kurultay yaklaştıkça heyecanın arttığını gözlemlediğini söyleyen Taçoy, bu durumun kendisine ülkenin geleceği için umut verdiğini ve temiz yarınlara olan inancını güçlendirdiğini ifade etti.

Hasan Taçoy, halka olan güveninin ve inancının, bu yolda kendisine büyük bir güç sağladığını belirterek, halkın iradesinin küçümsenmesine ve gücünün yok sayılmasına karşı mücadelesine devam ettiğini söyledi. Halkın iradesini küçümseyenlere karşı kararlı bir duruş sergilediğini dile getiren Taçoy, halkın iradesini yok sayanların ve onları “öcü masallarıyla” korkutmaya çalışanların doğru cevabı alacağı günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

Taçoy, halkın desteği ve inancının kendisine güç verdiğini, bu desteğin enerjisiyle kurultay çalışmalarını yorulmadan sürdürdüğünü vurguladı. “Bugün eğer hiç yorulmadan bu yolu yürüyorsam, halkımın bana verdiği güç ve inanç sayesindedir.” diyen Taçoy, halkın sesine kulak vermeyenlerin ve onların gücünü küçümseyenlerin, halkın iradesinin önünde duramayacağını dile getirdi.

Taçoy, büyük bir kararlılıkla yoluna devam ettiğini ve halkın iradesini küçümseyenlere karşı verilecek cevabın gününün yaklaştığını ifade ederek, “Ve o gün geliyor… Az kaldı...” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar