Taçoy sonuçları masaya yatıracak

19 Ağustos 2024

Güncelleme: 19 Ağustos 2024

A
A

“Geride kalan ilçe örgütü seçimlerinde alınan sonuçları kişisel bazda elbette değerlendireceğiz.” diyen Taçoy, “Şunu asla unutmamalıyız ki, kazananlar da kaybedenler de UBP’lidir." vurgusu yaptı.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, ilçe örgütleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından açıklama yaptı.

Büyük kurultay öncesindeki son viraj olan ilçe örgütlerinin seçimlerinin tamamlandığını ifade eden Taçoy, bundan sonraki hedefin 21 Eylül’deki büyük kurultay olacağını kaydetti.

“Geride kalan ilçe örgütü seçimlerinde alınan sonuçları kişisel bazda elbette değerlendireceğiz.” diyen Taçoy, “Şunu asla unutmamalıyız ki, kazanlar da kaybedenler de UBP’lidir. Kimin kazanıp kimin kaybettiğinin bir önemi yok. Önemli olan UBP’nin kazanmasıdır, bunun için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Taçoy sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Bu ülkenin UBP’ye çok büyük ihtiyacı vardır. Bu gerçeği göz ardı etmeden hep birlikte yürüyeceğiz. Adaylık nedenlerimden birisi ve hatta en önemlisi olan, kimsenin dışlanmaması gerektiği, bu yönde yapılanların partimize büyük zarar verdiğini hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğim. Kendi içimizde yaptığımız yarışlar hem partimizin hem de ülkemizin demokrasisine doping etkisi yaratmaktadır. Yine öyle olacak. Biz kendi içimizde birlik olacağız. Kimseyi dışlamadan, tam tersine daha da sıkı kenetlenerek iktidar yolumuzu yürüyeceğiz. Ben bu yarışta yer alan herkesi tebrik eder ve en içten duygularımla kucaklarım. Yola hep birlikte devam edeceğiz. Ve yolun sonunda, irade kazanacak, UBP kazanacak, ülkemiz kazanacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar