Taçoy, UBP milletvekillerini bir arada görmek istedi

31 Ağustos 2024

A
A

UBP başkan adayı Taçoy, UBP'nin birlik ve beraberliğini perçinlemek adına, en erken zamanda parti milletvekillerinin bir araya gelecekleri bir toplantı çağrısı yaptı.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili (UBP) ve Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, partide yaratılmaya çalışılan bölünme algısına karşı, önümüzdeki hafta parti milletvekillerinin bir araya geleceği bir toplantı yapma çağrısında bulundu.

Yazılı bir açıklama yapan Taçoy, yarın başlayacak olan Eylül ayı ile birlikte UBP'nin kurultay ayına da girmiş olacaklarını ifade etti.

Parti üzerinde bazı fırsatçıların "bölünme" algısı yaratmaya çalıştığını kaydeden Taçoy, "UBP’nin bu ülkenin insanının ve devletinin tek güvencesi olduğundan yola çıkarak, birlik ve beraberliğimizi perçinlemek adına bir araya gelme çağrısı yapmak istiyorum." dedi.

"BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ BİR KEZ DAHA DOSTA-DÜŞMANA GÖSTERMİŞ OLACAĞIZ"

Taçoy, mesajının devamında şunları kaydetti:

"Partimiz milletvekillerinin tümünün bir araya gelecekleri bir toplantının en erken bir zamanda ve hatta yeni hafta içerisinde gerçekleştirilmesi için çağrıda bulunurken, ben kendi adıma diğer milletvekili arkadaşlarımın da hazır bulunacakları böylesi bir buluşmada yer alacağımı tüm kamuoyuna deklare etmek isterim.

Böylelikle hem UBP’nin birlik ve bütünlüğünü de bir kez daha dosta ve düşmana göstermiş olacağız, hem de önümüzdeki kurultaya ilişkin olarak halletmemiz gereken, başta divanın oluşumu olmak üzere, önemli konuları da baş başa vererek ve konsensüs içerisinde karara bağlamak imkanını da yakalamış olacağız.

Buradan Sayın Üstel ve diğer tüm milletvekili arkadaşlarımın da aynı duygu ve düşünceleri paylaştığına olan inancımla, bir araya gelme çağrımı başta partililerimiz olmak üzere tüm kamuoyu ile paylaşırım."
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar