Tarlada toplanmış sarımsakları çaldıkları iddia edilen 15 kişi teminatla serbest

Kamalı Haber, 17 Temmuz 2024

A
A

Gayretköy'deki bir tarladan 2 bin 500 baş sarımsağın çalınması olayında zanlı olarak görülen ve tutuklanan 15 Bangladeşlinin kaldığı işçi lojmanında 28 kilogram sarımsak bulundu. Zanlılar, 10 bin TL teminat şartıyla tutuksuz yargılanacak.

ZgotmplZ

Güzelyurt’ta meydana gelen “Ürün Hırsızlığı ve Mülke Tecavüz” suçlaması ile tutuklanan 15 Bangladeşli zanlı yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 1-8 Temmuz tarihleri arasında, Gayretköy’de bir şahsa ait tarla içerisine izinsiz olarak girilip mülke tecavüz edildikten sonra, tarlada yığın hale getirilmiş olan toplam 2 bin 500 baş sarımsağın çalındığını söyledi. 

Meselede zanlı olarak görülen 15 Bangladeşlinin tutuklandığını belirten polis, zanlıların işvereni H.T.’nin sorumluluğunda bulunan Bostancı'daki işçi evlerinde yapılan aramada 28 kilo sarımsak tespit edilerek emare olarak alındığını aktaran polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlıların çalışma izinleri olduğunu belirterek, teminat talep etti. 

Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, zanlıların 10 bin TL nakit teminat yatırmaları şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar