Tatar ve Töre'den 4 şehit için taziye

9 Eylül 2024

A
A

Tunceli'de askeri aracın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada şehit olan dört asker için Cumhurbaşkanı Tatar ve Meclis Başkanı Töre, taziyelerini sundu.

ZgotmplZ

Türkiye'nin Tunceli ilinin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu kazanın ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şunları kaydetti:

“Tunceli’deki kazada şehit olan Jandarma Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı, Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’ya acil şifa diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dilerim.”

Cumhurbaşkanı vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de, şehit düşen dört asker için yayımladığı taziye mesajında şunları kaydetti:

“Tunceli’nin Ovacık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 Mehmetçik’in şehit olduğunu ve 1 askerin yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Hepimizi derinden üzen kazada 4 askerimizin şehit olması bizleri tarifsiz bir acıya boğmuştur. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Jandarma Teşkilatı mensuplarına başsağlığı ve sabır dilerim.”

Tunceli'nin Ovacık ile Hozat ilçeleri arasındaki Karaoğlan mevkisinde dün öğleden sonra meydana gelen feci kazada, İl Jandarma Komutanlığı’na ait zırhlı askeri araç kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanmış, kazada 5 asker yaralanırken, 4 asker de şehit olmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar