Trafik kazalarına dikkat çekmek için Gemikonağı’nda eyleme gidiyorlar

21 Haziran 2024

Güncelleme: 22 Haziran 2024

A
A

Lefke Sivil Toplum Örgütleri Platformu, altyapısı olmayan yollara dikkat çekmek için yarın Gemikonağı’nda eylem yapacağını duyurdu.

ZgotmplZ

Lefke Bölgesi Sivil Toplum Örgütleri (STÖ) Platformu, trafik kazalarına dikkat çekmek için yarın saat 17.30’da Gemikonağı’nda eylem yapacak.

Platformdan yapılan açıklamada, “Ülkemizde ve bölgemizde giderek artan ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek, bu konuda hükümetin, Karayolları Dairesi’nin ve yerel yönetimlerin üzerlerine düşen sorumlulukları alıp gereğini yapmaları için eylem yapılacak.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Lefke Sivil Toplum Örgütleri olarak ülke genelinde yolların yapımındaki hataların düzeltilmesi, eksik olan trafik ikaz ve uyarı levhalarının tamamlanması ve vatandaşların da yaya olarak can güvenliklerinin sağlanması için gerekenin yapılmasının talep edileceği kaydedildi.

Açıklamada, “Vatandaşlarımızı yarın saat 17.30'da Gemikonağı Ecevit Caddesi’nde (Gümrük Binaları yanında) yapacağımız eyleme katılıp destek vermeye davet ediyoruz.” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar