Üstel, söylenenlere aldırmadığını belirtti: Bunlara karnım tok

27 Ağustos 2024

A
A

Üstel, denilenlere aldırmadığını, yoluna devam edip halkına hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, partisinin Lefke ilçesi ve bağlı köylerin gençlik kolları başkanlarına mazbatalarının takdim edilmesi için UBP Lefke İlçe Başkanı Adil Özgey tarafından düzenlenen geceye katıldı.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, etkinlikte, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Milletvekili Ahmet Savaşan, Lefkoşa İlçe Başkanı Mustafa Akyön, Girne İlçe Başkanı İbrahim Erbildim ve Güzelyurt İlçe Başkanı Mutlu Atasayan da yer aldı.

Üstel, burada yaptığı konuşmada, 2027 yılına kadar hükümetin hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri anlattı.

UBP’nin girdiği kurultay sürecine de değinen Üstel, "Önümüzde bir kurultay var. Kim ne derse desin Bizim boş konuşmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Bizim işimiz devlettir, bizim görevimiz halkımıza hizmet etmektir, bizim gailemiz KKTC’dir." dedi.

“Ben kim ne derse aldırmıyorum, karnım bunlara tok, çok gördüm. Halkımız da aldırmasın. Ben çok gördüm böyle heyecanlı çocukları ve maalesef yine hep birlikte görüyoruz” ifadelerini kullanan Üstel, “Yeter ki birlik beraberliğimizi bozmayalım, bir dayanışma ruhu içerisinde kurultayımıza gidelim. 21 Eylül'de bir şölen havasında demokrasinin güzel örneğini ülkemize bir kez daha yaşatmış olalım.” şeklinde konuştu.

UBP’yi iktidardan götürmek isteyenlere de seslenen Üstel, “‘UBP’yi nasıl iktidardan götürürüz, Oluşan istikrarı nasıl bozabiliriz?’ şeklinde düşünenler var. Değerli kardeşlerim yağma yok. Halkım arkamda olduktan sonra ben yoluma devam edip, halkıma hizmet vermeye devam edeceğim. 2027’ye kadar durmak yok hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Üstel, “Yola çıktık mı geri adım atmıyoruz, çok söz vermiyoruz ama söz verdiğimizi de yapıyoruz. Önümüzdeki yıl gençlerimizin yılı olacak. Hükümetimiz gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçirecek” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar