Uyuşturucu tacirinin kaçışı bir gün sürdü

Kamalı Haber, 14 Ağustos 2024

A
A

Lefkoşa'daki uyuşturucu operasyonu sırasında polisten kaçan zanlı, bir gün sonra yakalandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da 40 gram uyuşturucunun ele geçirildiği "Kırmızı Işık Operasyonu" esnasında araçtan inerek kaçan K.E. tutuklanarak, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 13 Ağustos günü 03.30 sıralarında Lefkoşa Bedrettin Demirel Caddesi'nde seyir halinde olan LH 576 plakalı aracın arama için durdurulduğu esnada yolcu olarak araçta bulunan K.E.nin koşarak kaçtığını anımsattı.

Araçta yapılan aramada ön koltuğun altında 28 ayrı paket halinde 40 gram hint keneviri ele geçirilmiş, sürücü N.S. tutuklanmıştı.

Dün mahkemeye çıkarılan N.S. hakkında üç gün tutukluluk emri alındığını hatırlatan polis, zanlınan ifadesinde ise uyuşturucu maddeyi K.E.’den aldığını söylediğini belirtti.

K.E.'nin Gönyeli’deki evinde tutuklandığını, evde yapılan aramada "bir gram hint keneviri, hassas terazi ve öğütücü" ele geçirildiğini söyleyen polis, zanlının cep telefonunun incelenmek üzere emare alındığını ancak zanlının cep telefonunun şifresini vermediğini, DATA İnceleme Şubesi'ne gönderileceğini açıkladı.

Polis, zanlının evinde bulunan uyuşturucu, terazi ve öğütücünün de analize gönderileceğini, aranan bir şahıs olduğunu ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek, iki gün süre istedi.

Mahkeme, zanlının iki gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar