Virajı alamadı karşı şeride geçti: 1 can kaybı

28 Haziran 2024

Güncelleme: 29 Haziran 2024

A
A

Hüseyin Palu, aracıyla Tatlısu'dan Geçitkale'ye doğru giderken virajı alamadı ve karşı şeride geçerek başka bir araçla çarpıştı. Kaza sonucu Hüseyin Palu yaşamını yitirdi. Yaralanan Christoforos Chrisoforos ile Ekaterina Tsara ise taburcu oldu.

ZgotmplZ

Bugün saat 17:45 sıralarında Tatlısu'da Davlos Market yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Geçitkale'de sakin 41 yaşındaki Hüseyin Palu yönetimindeki FC 228 plakalı araç ile Tatlısu istikametinden Geçitkale istikametine doğru seyrederken, viraj üzerinde dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şeride geçti.

Bu sırada karşı istikametten gelmekte olan ve GKRY Bölgesinde sakin olan 49 yaşındaki Christoforou Christoforos yönetimindeki MEH 831 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonucu Hüseyin Palu, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

MEH 831 plakalı araç sürücüsü Christoforou Christoforos ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 39 yaşındaki Ekaterina Tsara ve 11 yaşındaki Naomi Tsara ise Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

2024 yılında trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 24'e ulaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar