Yargıç, yaralının sağlık durumu netleşmediği için polisin teminat talebini reddetti

2 Temmuz 2024

Güncelleme: 2 Temmuz 2024

A
A

Lefkoşa'da karıştığı kazada bir kişinin yaralanmasına neden olan kamyon sürücüsü, yaralının sağlık durumu netleşmediği için tutuklu olarak yargılanacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber, Polis Basın

Yönetimindeki kamyonla otomobile çarparak, bir kişinin yaralanmasına neden olan sürücü 30 yaşındaki B.A. (E) bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. 

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde dün sabah meydana gelen kazada, sürücüsü olduğu kamyonla doğu istikametine doğru ilerleyen B.A., Fuar Kavşağı'nda direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun sağına geçmiş, bu sırada karşı istikametten gelen 70 yaşındaki Ahmet Bardak'ın kullanımındaki otomobile çarpmıştı.

Mahkemeye bilgi veren polis, kazada yaralanarak kaburga kemiği kırığı teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi Servisi'nde gözetim altına alınan yaralı Ahmet Bardak'ın sağlık durumuyla ilgili doktorların kesin bir şey söylemediklerini, ilerleyen süreçte hayati tehlikesi olabileceğini dile getirdi.

Kaza yerinde inceleme yapıldığını kaydeden polis, 85 metre fren izi tesit edildiğini söyledi.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının araştırmalarının geri kalan kısmına etki edemeyeceğini ifade ederek, teminat talep etti.

Mahkeme, yaralının sağlık durumunun netleşmediğini, suçun niteliğinin değişebileceğini belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir