Zanlı, "bir öğrencinin 10 bin lirasına tenezzül etmem, sadece tokat attım" savunması yaptı

Kamalı Haber, 9 Ağustos 2024

A
A

Ev arkadaşını tehdit ederek, zorla parasını aldığı iddiasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı, 10 bin TL'ye tenezzül etmeyeceğini, kripto işinden zarara uğrattığını ve ev arkadaşına sadece tokat attığını savundu. Zanlı, cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli'de meydana gelen “soygun, şiddet kullanma tehditti ve ciddi darp” suçlarından tutuklanan S.D. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının 5 Ağustos'ta aynı adreste yaşadığı B.U.’nun, kendisini polise şikayet ettiği gerekçesi ile boğazını sıkıp yüzüne vurarak ciddi bir şekilde darp ettikten sonra, "bana para vereceksin" diyerek, B.U.'yu zorla ve tehditle kullanımındaki araca bindirip Girne'ye götürerek; kripto para cüzdanından aktardığı 7 bin 400 TL nakit parayı ATM cihazından, 2 bin 600 TL'yi ise İBAN numarası ile başka bir hesaba havale ettirerek, toplam 10 bin TL parasını alıp soygun suçunu işlediğini söyledi.

Zanlının tutuklu olduğu 2 gün içerisinde cep telefonunun DATA İnlemesine gönderildiğini, soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını, TC vatandaşı olduğunu, ülkede çalışma izniyle bulunduğunu kaydeden polis, zanlının ülkede kalıcı bağı olmadığını belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti. 

"BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYORUM... 10 BİN LİRAYA TENEZZÜL ETMEM"

Polisin ardından söz alan zanlı ise suçlamaları kabul etmedi. Büyük işlere imza attığını, profesyonel olarak 13 yıldır pazarlama müdürü olarak çalıştığını söyleyen zanlı, bir öğrencinin 10 bin lirasına tenezzül etmeyeceğini söyledi. 

Zanlı, “10 bin lira benim günlük masrafım, aynı evde kalıyorduk. Kripto işi yapıyordu, para verdim yatırım yapması için ancak zarara uğrattı beni, kendisi 10 bin lirayı vermek istedi. Ben onu kaçırsam Girne’nin en işlek bölgesine götürmem. Tartıştık sadece tokat attım. Suçsuzum.” dedi.

Yargıç, zanlının 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar