2 motosiklet kaza yaptı: 1 can kaybı, 1 yaralı

3 Aralık 2023

Güncelleme: 3 Aralık 2023

A
A

Kaplıca istikametinden Yenierenköy istikametine giderken karşı şeride geçen motosiklet ile diğer şeritten gelen motosiklet çarpıştı. 1 motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Diğer sürücü ise tedavi altına alındı.

ZgotmplZ

Bugün saat 11.20 civarında, Girne - Karpaz Anayolu'nun kuzey sahil yolunda, Yudi Dağı Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, bir motosiklet sürücüsü de tedavi altına alındı.

Mübarek Karataş (E-27) yönetimindeki 31 ANZ 318 plakalı motosiklet, Kaplıca istikametinden Yenierenköy istikametine seyir halindeyken dikkatsizliği sonucu sağa meyilli bir viraja gelirken yolun sağına geçmiş ve karşı istikametten gelen Jolley Wayne (E-55) yönetimindeki LD 306 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada her iki motosiklet sürücüsü de ağır yaralanmış olup, Gazimağusa Devlet Hastanesine sevk edilmişlerdir. Ne yazık ki, kazada ağır yaralanan LD 306 plakalı motosiklet sürücüsü Jolley Wayne, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Diğer yaralı motosiklet sürücüsü Mübarek Karataş'ın ise tedavisi devam ediyor.

Polis soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar