Amcaoğlu, Çocuk Dostu Restoran projesini başlattı

26 Eylül 2024

A
A

Gönyeli-Alayköy Belediyesi tarafından, çocuklar için özel aktivite alanları, oyun parkları ve güvenlik tedbirleri içeren düzenlemeler yapan restoranlar, "Çocuk Dostu Restoran" belgesi ile ödüllendirilecek.

ZgotmplZ

Gönyeli-Alayköy Belediyesi, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği (KTTB) tarafından başlatılan "Çocuk Dostu Restoran Projesi" çerçevesinde önemli bir iş birliğine imza attı.

Bu protokol ile çocuklar ve aileleri için uygun koşulları sağlayan restoranlar, "Çocuk Dostu Restoran" belgesi ile ödüllendirilecek.

Proje kapsamında restoranların çocuklar için özel aktivite alanları, oyun parkları ve güvenlik tedbirleri içeren düzenlemeler yapmaları sağlanacak. Ayrıca çocuklara yönelik uygun menü seçenekleri sunularak, ailelerin rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebileceği mekanlar oluşturulacak. KTTB, belirlenen kriterlere uyan restoranları "Çocuk Dostu Restoran" belgesi ile onurlandıracak.

Bu iş birliği sayesinde, çocuklu ailelerin sosyal yaşamlarına katkı sağlayan güvenli ve eğlenceli alanlar artırılırken, restoran işletmecilerinin de hizmet kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar