Arıklı'ya göre Üstel, UBP'nin lideri seçildi

22 Eylül 2024

Güncelleme: 22 Eylül 2024

A
A

Yeniden genel başkan seçilen Ünal Üstel'i tebrik eden Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı, Üstel'in, genel başkan değil partinin lideri seçildiğini belirtti.

ZgotmplZ

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) 23. Olağan Genel Kurultayı'nda yeniden genel başkan seçilen Ünal Üstel'i tebrik etti.

Arıklı, Üstel'in yalnızca genel başkan olmayı değil, partinin lideri olmayı hedeflediğini ve kampanya sürecinde yoğun bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettiğini vurguladı.

Üstel'in partililerden yüzde 65.8 oy alarak güçlü bir lider haline geldiğini belirten Arıklı, rakip partiler olmalarına rağmen ülke menfaatleri söz konusu olduğunda iş birliği yapabileceklerini ifade etti.

Arıklı'nın açıklaması şöyle:

O, ARTIK PARTİSİNİN LİDERİ...

"Onun derdi Genel Başkan olmak değil. Onun derdi Lider olmak. Şimdiye kadar alınmış en yüksek oyu alarak, UBP nin lideri olmak istiyor" demiştim.

Gerektende kampanya boyunca müthiş çalıştı. 2 ay ne evine ne de Başbakanlığa zaman ayırabildi. Gitmediği, elini sıkmadığı Partili bırakmadı. Dediğim gibi amacı Partinin Genel Başkanı olmak değil Lideri olmaktı.

Ve başardı. O, artık Partisinin %65 inin oyunu almış bir lider...

Rakip partiyiz. Elbette zaman zaman karşı karşıya geleceğiz. Partilerimizin menfaatleri için birbirimize mücadele edeceğiz. Ama ülke menfaati söz konusu olduğunda, rahatlıkla ele ele vereceğiz.

Tebrikler Ünal Üstel...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar