Burnunu kırdı, hastaneye gitmesin diye alıkoydu, serbest kaldı

Kamalı Haber, 17 Eylül 2024

A
A

Bir kız arkadaşıyla ilişkisi olduğundan şüphelendiği kişiyi darp edip başka bir yerde alıkoyan zanlı, teminat karşılığı serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen “vahim zarar, ciddi darp, zorla alıkoyma” suçlarından tutuklanan Türkmenistanlı M.T. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 14 Eylül'de saat 00.50 sıralarında Taşkınköy'de meydana gelen olayda, zanlının 19 yaşındaki A.N. isimli arkadaşı olan kızla ilişkisi olduğundan şüphelendiği M.H.A.'nın yüzüne vurup burnunun kırılmasına neden olduktan sonra, evine götürüp bıraktığını ve apartmanının önünde beklemeye başladığını söyledi.

Zanlının, hastaneye gitmek için evden çıkan M.H.A.'nın yanına giderek hastaneye ya da polise gitmesini engellediğini ve onu PN 679 plakalı aracına bindirip izni olmadan bir eve götürerek zorla alıkoyduğunu açıklayan polis, bir fırsatını bulup evden çıkan M.H.A.'nın hastaneye gittiğini, durumun kendilerine bildirildiğini ve soruşturmanın başlatıldığını kaydetti.

Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını kaydeden polis, teminat talep etti.

20 BİN TL İLE SERBEST

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 20 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 600 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar