"Çıplak koşan genç" mahkemeye çıktı: Burada zorlukla okuyoruz ama saygı görmüyoruz

Kamalı Haber, 25 Ekim 2024

Güncelleme: 25 Ekim 2024

A
A

Lefkoşa’da dün çıplak bir şekilde koştuğu görüntüler sosyal medyaya düşen ve ardından tutuklanan genç, mahkeme önünde beklerken sinir krizi geçirdi. Yargıca, Kıbrıs’a okumaya geldiğini ancak kimsenin kendilerine saygı göstermediğini söyledi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da çıplak bir şekilde koşan ve "namus ve ahlaka aykırı davranışta bulunma" suçundan tutuklanan Kongo uyruklu C.M.N. bu sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

MAHKEME ÖNÜNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Zanlı duruşmaya çıkarılmak için mahkeme önünde beklerken sinir krizi geçirdi.

Bir süre mahkeme hücresinde tutulan ve polis tarafından sakinleştirilen zanlı daha sonra yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının dün 11.30 sıralarında, Hamitköy bölgesinde umumi bir yer olan Atatürk Caddesi üzerinde, anadan doğma soyunup koşmak suretiyle "namus ve ahlaka aykırı davranışta bulunduğunu" söyledi.

Zanlının aynı gün tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını ifade eden polis, yapılan araştırmada zanlının ülkede eğitim gördüğünü, öğrenci olduğunu belirtti.

Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, zanlının 20 günü aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti.

“BURADA ZORLUKLA OKUYORUZ AMA SAYGI GÖRMÜYORUZ, KIBRIS’TA HUZUR YOK”

Mahkemede söz alan zanlı ise Kıbrıs’a okumaya geldiğini ancak kimsenin kendilerine saygı göstermediğini savundu.

Babasının kendisini okutmak için büyük maddi zorluklar yaşadığını, yüksek kiralar ödediğini belirten zanlı, şu anda yaşadığı ev sahibinin sürekli sorun çıkardığını, kendisine bağırdığını ileri sürdü.

“Kendi paramla köle oldum.” diyen zanlı, olay günü de ev sahibiyle kavga ettiğini, bir anda sinirlendiğini ifade ederek, “Burada zorlukla okuyoruz ama saygı görmüyoruz, Kıbrıs’ta huzur yok.” dedi.

ÖNCE BARIŞ RUH, ARDINDAN CEZAEVİ

Mahkeme, zanlının 20 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine, daha önce tam teşekkülü bir hastaneyle Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi. 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar